Täyden palvelun sähkö-, automaatio ja kunnossapitotoimitukset.

Luotettavasti ja ammattitaidolla!

YRITYSINFO

Sakutek Oy on perustettu vuonna 1996. Meillä monipuolinen ja iskukykyinen joukkue sähkön ja mekaanisen asennustoiminnan ja kunnossapidon ammattilaisia. Vahvuuksiamme ovat monipuolisuus, asiakastyöhön sitoutumien sekä kykymme reagoida nopeasti asiakkaidemme tarpeisiin.

Meillä on vuosien kokemus sähkö- ja automaatioprojekteista mm. kiviaines- ja kaivosalalta, kumi- ja energiateollisuuden parista, vedenkäsittely-, pölynpoisto- ja kiinteistötekniikan osalta sekä monelta muulta teknologiateollisuuden sektorilta. Mekaanisten töiden keskeisiä työkohteitamme ovat tuotantolaitteiden, työkoneiden, sylintereiden, vaihteiden ja moottoreiden asennukset, huollot ja korjaukset sekä monipuolisesti metalli- ja rautarakennetyöt niin kentällä kuin korjaamo-olosuhteissa.

Oma korjaamomme mahdollistaa myös kookkaiden ja raskaiden koneiden ja laitteiden sekä rautarakenteiden korjaus-, huolto- ja asennustyöt. Keskusvalmistuksemme tuotantotiloissa valmistamme asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityjä sähkö- ja automaatiokojeistoja pienistä ohjauskeskuksista laajamittaisiin, vaativiin kojeistojärjestelmiin ja kontitettuihin kokonaisratkaisuihin asti.

Pystymme näin palvelemaan asiakkaitamme niin tuotantolaitteiden kuin niitä tukevan infran rakentamisessa ja kunnossapidossa. Tavoitteemme on parantaa tuotantoympäristöjen tuottavuutta ja toimintavarmuutta niin, että asiakkaamme pystyvät mahdollisimman hyvin keskittymään häiriöittä ja katkoitta omaan ydinliiketoimintaansa. Tämä tarkoittaa kunnossapidon ja investointien hyvää suunnittelua ja ennakointia yhdessä asiakkaan kanssa.

Olemme tukenasi uudis- ja saneeraushankkeissa sekä tuotantoprosessien elinkaaren kaikissa vaiheissa.

Olemme osa WEST Invest Group -konsernia

Sakutek Oy on osa WEST Invest Group -konsernia, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisia teollisuuden energiapalveluita. Yhdessä emoyhtiömme kanssa voimme tarjota laajoja ja kokonaisvaltaisia palveluita teollisuuden vaativiin tarpeisiin. Lue lisää.

Sakutekissa on otettu käyttöön whistleblowing-kanava – Kanava on myös sidosryhmiemme käytössä

Whistleblowing-kanava on ennakkovaroitusjärjestelmä, jolla pyritään vähentämään väärinkäytöksiin, sääntörikkomuksiin ja muuhun epäeettiseen toimintaan liittyviä riskejä. Kanava on avattu myös yhtiön ulkopuolelle, ja se on kaikkien sidosryhmiemme käytössä.

Käytössämme oleva Webropol Whistleblower -kanava mahdollistaa kaksisuuntaisen anonyymin kommunikoinnin. Tapauksen edetessä ilmoittaja voi tarkentaa ja täydentää ilmoitustaan, ja hänelle voidaan esittää lisäkysymyksiä. Kaikki viestintä tapahtuu anonyymisti. Tapauskohtaisten tunnusten avulla ilmoittajalla on mahdollisuus seurata, miten käsittelyprosessi etenee. Ilmoitukset tulee aina tehdä vilpittömässä mielessä.

“On tärkeää, että jokainen meistä voi turvallisesti puuttua epäeettiseen toimintaan ja oikaisua vaativiin väärinkäytöksiin. Whistleblowing-kanava on tärkeä työkalu paitsi sisäisen myös asiakkaiden ja muiden yhteistyökumppaneidemme luottamuksen säilyttämiseksi. Kiitos, että olet omalta osaltasi auttamassa meitä toimimaan hyvää liiketoimintatapaa edistävänä yhtiönä”, WEST Invest Groupin toimitusjohtaja Harto Viiala sanoo.

Kanava on otettu käyttöön koko WEST Invest Group -konsernissa, johon Sakutek Oy kuuluu. Lue lisää.

 


Referenssimme

This site is registered on wpml.org as a development site.