Täyden palvelun sähkö-, automaatio ja kunnossapitotoimitukset.

Luotettavasti ja ammattitaidolla!

YRITYSINFO

SAKU-TEK Oy on perustettu vuonna 1996. Meillä monipuolinen ja iskukykyinen joukkue sähkön ja mekaanisen asennustoiminnan ja kunnossapidon ammattilaisia. Meidän vahvuuksiamme ovat monipuolisuus, asiakastyöhön sitoutumien sekä kykymme reagoida nopeasti asiakkaidemme tarpeisiin.

 

Meillä on vahva, vuosien kokemus sähkö- ja automaatioprojekteista mm. kiviaines- ja kaivosalalta, kumi- ja energiateollisuuden parista, vedenkäsittely-, pölynpoisto- ja kiinteistötekniikan osalta sekä monelta muulta teknologiateollisuuden sektorilta.

 

Mekaanisten töiden keskeisiä työkohteitamme ovat tuotantolaitteiden, työkoneiden, sylintereiden, vaihteiden ja moottoreiden asennukset, huollot ja korjaukset sekä monipuolisesti metalli- ja rautarakennetyöt niin kentällä kuin korjaamo-olosuhteissa.

 

Oma korjaamomme mahdollistaa myös kookkaiden ja raskaiden koneiden ja laitteiden sekä rautarakenteiden korjaus-, huolto- ja asennustyöt.

 

Keskusvalmistuksemme tuotantotiloissa valmistamme asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityjä sähkö- ja automaatiokojeistoja pienistä ohjauskeskuksista laajamittaisiin, vaativiin kojeistojärjestelmiin ja kontitettuihin kokonaisratkaisuihin asti.

 

Pystymme näin palvelemaan asiakkaitamme niin tuotantolaitteiden kuin niitä tukevan infran rakentamisessa ja kunnossapidossa. Meidän tavoitteemme on parantaa tuotantoympäristöjen tuottavuutta ja toimintavarmuutta niin, että asiakkaamme pystyvät mahdollisimman hyvin keskittymään häiriöittä ja katkoitta omaan ydinliiketoimintaansa. Tämä tarkoittaa kunnossapidon ja investointien hyvää suunnittelua ja ennakointia yhdessä asiakkaan kanssa.

 

Olemme tukenanne uudis- ja saneeraushankkeissanne sekä tuotantoprosessienne elinkaaren kaikissa vaiheissa.

 

Terveisin Jarkko-Pekka Pennanen, Saku-Tek Oy, toimitusjohtaja

 

West invest droup

SAKU-TEK Oy on osa WEST Invest Group –konsernia, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisia teollisuuden energiapalveluita. Yhdessä emoyhtiömme kanssa voimme tarjota laajoja ja kokonaisvaltaisia palveluita teollisuuden vaativiin tarpeisiin.


Referenssimme

This site is registered on wpml.org as a development site.